Den 17e november 2014 tar jag mitt pick och pack och flyger över atlanten till Washington DC, för att jobba där som au pair i ett år! På denna bloggen kommer jag skriva om vad som händer mig och hur det är! Välkommen!

Reseplanen

Publicerad 2015-10-30 15:55:43 i Allmänt,

På allmän begäran: reseplanen för semestern som inträffar om 17 dagar shitshitshit!
17 november - Vi flyger till LA och ska bo på ett ställe i Hollywood! Gabi vill gå på universal och jag vill ta mig upp till Hollywood-skylten! Vi får se hur vi gör! LA ska vara en pina att ta sig runt i utan bil. #'murica
20 november - Är kvar i LA men flyttar närmare stranden, Santa Monica, sista natten här, även för att vara närmare pick up.
21 november - Turen börjar på morgonen och vi fortsätter utforska LA. Sedan åker vi till staden Laughlin som gränsar till Nevada där vi spenderar natten. Vet inte mycket om detta stället, de säger att det är en casinostad, men den ska ligga nära en flod och så också!
22 November - Åker ut på Route 66 och åker förbi en s.k. Cowboystad, Oatman i Arizona. Vi åker vidare till Grand Canyon där vi spendear resten av den dagen, och sedan bor vi väl antagligen här i krokarna med!
23 november - Vi entrar öknen och kommer fram till Las Vegas där vi ska spendera två dagar! Hoppas att det inte ska vara för kallt så att man blir put off att åka linbanan!
25 november - Lämnar Vegas och åker till nästa nationalpark- Death Valley. Verkar vara mycket bilåkande denna dagen, men vi kommer slutligen komma fram till Bakersfield, california, där vi ska bo.
26 november - Vi gör Yosemite och hikear och grejer! Får förhoppningsvis se The giant seqouia trees!
27 november -  Styr kosan mot San Francisco och gör en hel del sightseeing!
28 november - Turen slutar, men vi blir kvar i San Francisco ytterligare ett par dagar.
1 december - Flyget hem går vid 9-tiden på morgonen, och 12 timmar senare är jag hemma i DC och möter upp med pappa!
5 december - Vi tar tåget till New york på förmiddagen!
8 december - Här blir det hemåt, Sverige, Göteborg ♥
9 december, 10:05 svensk tid - Beräknad ankomst på landvetter. Just sayin'.
 
Den märkliga tradition som är Halloween, med min fina vän Andy
Suddig och mindre suddig bild av mitt höst-Georgetown

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela